HomeCulturaCUPA ISIS la Fotbal - 22 decembrie 2018

CUPA ISIS la Fotbal – 22 decembrie 2018

Cupa ISIS la fotbal este o competiţie dedicată copiilor legitimaţi la cluburi sportive sau care joacă în echipa şcolii, fiind invitate să participe şi echipele de fotbal ale şcolilor (învăţământ primar) din judeţul Constanţa.


Antrenorul oficial, Isis Hospital, îi convoacă la lot pe toţi copiii care practică fotbalul – amator sau de performanţă – şi le promite un campionat cu motivaţii variate.


Fluierul de start se va auzi în Sala Sporturilor din Constanţa, în ziua de 22 decembrie 2018, începând cu ora 09:00, în aceeasi zi urmând să aibă loc şi festivitatea de premiere.


Buna dispoziţie şi distracţia se vor integra în calendarul de joc iar premiile şi cadourile dulci vor completa competiţia. Parteneri ai acţiunii sunt Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Constanţa, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa, Heka Hospital şi, desigur, Moş Crăciun! 

Înscrierea în competiţie se face printr-o solicitare trimisă la adresa andreea.hahui@isis-med.ro cu menţionarea următoarelor:
• Nume echipă
• Nume profesor de sport/ antrenor echipă
• Grupă de vârstă / an de naştere
• Nr telefon coordonator echipă
Profesorul responsabil, antrenorul, se va ocupa de întocmirea documentelor necesare participării, conform Regulamentului.
• Legitimatie de joc insotita de copie dupa certificatul de nastere sau pasaport + adeverinta de la medic (apt pentru sport, activitati competitionale).

• Echipele scolare: carnet de note vizat 2018/2019 cu poza stampilata + copie certificate nastere + adeverinta de la medic (apt pentru sport, activitati competitionale).

Scopul acestei manifestări sportive este de a sprijini sportul în rândul copiilor, de a promova un mod de viaţă sănătos, prin mişcare, de a cultiva dorinţa de afirmare într-o disciplină, de a învinge emoţiile negative şi de a valorifica potenţialul motric şi tehnico-tactic în întreceri şi concursuri etc. 
De asemenea, activitatea sportivă contribuie la dezvoltarea aptitudinilor de comunicare şi a sentimentului de apartenenţă la un grup, îmbunătăţeşte deprinderile motrice de bază, formează şi consolidează trăsături pozitive de caracter şi personalitate.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -