HomeCulturaCurs de prim ajutor pentru parinti

Curs de prim ajutor pentru parinti

Organizam un nou curs de prim ajutor fiindca parintii nostri isi doresc sa fie mereu informati, anticipeaza anumite situatii si se pregatesc pentru ele.
Se pare ca dorinta de a fi cat mai pregatiti in situatiile neprevazute este deja o nevoie constanta a parintilor care ne urmaresc si ne trec pragul.

Si anul acesta va fi alaturi de noi Dr. Alexandra Cojocaru – medic specialist Medicina de Urgenta , medic specialist Anestezie-Terapie Intensiva:
“Am lucrat in serviciul SMURD atat terestru, cat si aerian, am predat Urgente Medicale studentilor de la Facultatea de Medicina, in prezent predau cursuri de prim-ajutor angajatilor firmelor care solicita.

Am o experienta de 10 ani in urgentele medicale si chirurgicale, atat la adulti, cat si la copii, atat in spital, cat si in faza de prespital, iar in ultimii 3 ani mi-am completat si aprofundat cunostintele prin intermediul celei de-a doua specialitati.

Anul acesta va astept cu ceva nou – un curs pentru mamici, tatici, bunici si bone – cu format nou, imbunatatit!

Veti avea posibilitatea de a opta pentru:
– Modulul 1 – evaluarea primara, resuscitarea la nou-nascut, sugar si copil, obstructia de cale aeriana. Voi pune accent pe manevrele practice, dupa ce va voi explica tot ce trebuie sa stiti si sa faceti in niste situatii de extrema urgenta.

– Modulul 2 – unde o sa vorbim despre foarte multe situatii de urgenta cu care va puteti intalni foarte frecvent. Ce sa faceti in caz de convulsii, arsura, intoxicatii, muscatura de sarpe, corp strain in ochi, degeraturi – sunt doar cateva din situatiile in fata carora ne vom afla timp de cateva ore.

Cele 2 module se pot face separat (dar nu se poate opta pt modulul 2, fara sa fi parcurs modulul 1). 
Va recomand sa faceti un efort si sa va rezervati niste ore ambelor module. Cu siguranta veti afla macar un lucru interesant!

Va astept cu mare drag! Impreuna invatam sa acordam primul ajutor!”

Locatia: BB Center Constanta
str. Tudor Vladimirescu nr. 37

Data: 
Modul 1 – 22 Septembrie, ora 09:00-10:30
Modul 2 – 13 Octombrie, ora 09:00-11:00.

Investitia?
70 lei /persoana/modul.

Inscrieri
Email: alinaflorea@bbcenter.ro
Relatii suplimentare: Tel. 0733462057

Numarul locurilor este limitat, de aceea este importanta confirmarea ferma.

 

Sursa eveniment: facebook.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -