Recomandare carte: Elephant Run de Roland Smith

0

Recomandări cărți: Elephant Run de Roland Smith

În 1941, bombele cad din cerul întunecat al Londrei, demolând apartamentul în care Nick Freestone locuiește cu mama sa, care decide ca situația din Anglia este prea instabila si îl trimite pe Nick să trăiască împreuna cu tatăl sau in Burma, în speranța ca va trai mai sigur pe plantația de tec a familiei.

Dar de îndată ce Nick ajunge în satul izolat din Birmania problemele izbucnesc. Soldații Japonezi invadează, iar tatăl lui Nick este luat prizonier. Nick este acum blocat pe plantație, forțat să muncească ca servitor pentru noii conducători. Cum viată in micul sat devine din ce in ce mai periculoasă pentru Nick si tânărul lui prieten Mya, ei plănuiesc să evadeze. Stând pe spatele unui elefant, ei își vor risca viată ca sa îl salveze pe tatăl lui Nick si pe fratele lui Mya dintr-un lagăr Japonez.

În această călătorie uimitoare prin junglele din Burma, Roland Smith explorează efectele de amploare pe care Al doilea război mondial le produce, în timp ce introduce cititori în lumea fascinantă a junglei si a elefanților .

80% Recomandată

Această carte se încadrează în genul realist-ficțiune, deoarece există evenimente care au avut loc înainte și evenimente care pot avea loc astăzi.

  • Nota noastră 80 %
  • User Ratings (1 Votes) 90 %
Share.

About Author

„Există o categorie specială de surzi: aceia care nu vor să audă decât ce spun ei.”

Leave a Reply

Powered by themekiller.com