HomeCulturaStrongman Mamaia 2017 - Editia 7

Strongman Mamaia 2017 – Editia 7

Asociația Sportiva “Omul de fier” in parteneriat cu Asociația Litoral – Delta Dunării, organizează cea de-a 7-a ediție a competiției anuale, devenita tradiție in stațiunea Mamaia, STRONGMAN MAMAIA 2017 !!! 
Competiția va avea loc pe data de 12 august 2017, in stațiunea Mamaia, zona – Piațeta Perla (același loc unde s-au desfășurat si edițiile nr. 5 si 6), cu începere de la orele 17.

Așa cum v-am obișnuit din edițiile precedente, conceptul acestei competiții este acela de a desemna cel mai puternic om din Romania, prin 5 probe de forța care au un grad de dificultate ridicat fata de cele cum se mai vad prin celelalte competiții naționale. 

 
Intenția acestei competiții este aceea de a pregăti sportivii romani pentru nivelul competițional internațional, unde greutățile din probe au crescut considerabil. Din cauza faptului ca pe plan național s-a stagnat evoluția ca si grad de dificultate al acestui sport, o mare parte din anii de existenta ai strongman-ului in tara noastră, Strongman Mamaia a preluat inițiativa de a încerca sa mărească nivelul competițional național prin mărirea greutăților de la an la an, lucru care s-a demonstrat încă din anul 2013, pana in anul anterior când putem spune ca s-a apropiat considerabil de nivelul competițional mondial.

Anul acesta se va merge pe aceeași intenție si principiu, si vor exista si in aceasta competiție, greutăți care se folosesc in competițiile internaționale de azi.
Dorim sa găsim cat mai mulți sportivi care sa se testeze pe acest nivel ridicat de competiție si astfel sa putem iniția mai multe speranțe in acest sport pentru competițiile internaționale. 
Pentru Strongaman Mamaia, orice sportiv roman (profesionist) înscris in aceasta competiție, E UN CAMPION din start!
Ne dorim sa avem cat mai mulți sportivi romani profesioniști in acest eveniment.

Spectaculozitatea încercării acestor coloși de a ridica greutăți inumane, va fi garantat fără egal in aceasta tara. 
Așadar, nu ratați cea mai frumoasa competiție de Strongman din Romania si speram sa ne bucuram de prezenta unui public si mai mare ca cel absolut extraordinar din 2016! 
De-asemenea, nu ratați surprizele pe care vi le-am pregătit pentru pauzele dintre probe! Nume sonere, voie buna si FORTA !!! 

 

Citeste si: Probele de rezistenta si forta Strongman Mamaia 2017 – Editia 7

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -