Home CURIOZITATI 6 modalități eficiente de eliminare a placi dentare în mod natural

6 modalități eficiente de eliminare a placi dentare în mod natural

0
Woman smiling, close-up of mouth, red lips

Un zâmbet perfect este considerat unul dintre cele mai atractive caracteristici pe care le poate avea o persoană. Din păcate, există multe lucruri care vă pot afecta dinții, cum ar fi fumatul, prea multă cafea și îngrijirea dentară neregulată. Noile noastre obiceiuri aparent nevinovate pot provoca probleme, cum ar fi placa dentară. Dacă doriți să reduceți vizitele la dentist, NauticPro a adunat o listă de metode naturale și simple pentru a scăpa de problemele dentare.

 

Bicarbonatul de sodiu (praf de copt)

Bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ca un exfoliant natural și este adesea folosit în multe remedii. Amestecați o lingură de bicarbonat de sodiu cu un vârf de sare și pur și simplu înmuiați periuța de dinți umedă în amestec și periați dinții ca de obicei.

 

 

Aloe Vera și Glicerină

Pentru a obține o pastă de dinți mai puternică, veți avea nevoie de:

  • o cana de apa
  • 2 lingura de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurița gel de Aloe Vera
  • 4 lingurițe de glicerină vegetală
  • O picătura ulei esențial de lămâie

Periați dinții cu acest amestec și observați cum dinții devin mai albi, mai strălucitori și mai sănătoși în câteva minute!

 

 

Coaja de portocala

După ce mânca o portocală, frecați coaja de portocala pe dinți – este o modalitate ușoară de a curăța smalțul. Acesta va albi dinții si va ajuta la prevenirea petelor si lupta împotriva bacteriilor. După ce ați terminat de frecat dinții pentru câteva minute, pur și simplu clătiți cu puțină apă.

Atenție! la coaja de portocala sa nu fie tratata chimic.

 

 

Semințe de susan

Puteți lua o mână de semințe de susan, le mestecați câteva minute după care le scuipați, este o modalitate ușoară de a vă curăța dinții și de a îndepărta cu ușurință placa dentară. Apoi, utilizați o perie uscată pentru a îndepărta eventualele semințe rămase. De asemenea, puteți utiliza acest abraziv pentru a elimina petele de pe dinți.

 

 

Masca dentara cu vitamine

Blendarea fructelor și legumelor care conțin vitamina C este o modalitate rapidă și ușoară de a crea o mască de pastă care împiedică formarea plăcii dentare. Pur și simplu amestecați roșiile, căpșunile și portocalele și o folosiți ca pe pasta pe dinți. Așteptați 5-6 minute și clătiți-o. Acest lucru vă va ajuta să ucideți orice bacterie din gură și sa vă împrospătați respirația.

 

 

Soluție de Oțet

Aceasta nu este cea mai buna la gust soluție, dar este 100% naturală și vă curăță dinții fără a provoca daune:

  • 2 linguri de oțet
  • 1 lingura de sare
  • 100 ml apă

Combinați ingredientele si clătiți-va, repetați timp de câteva zile pentru efect maxim.

 

 

Sperăm că ați reușit să găsiți un remediu care să vi se potrivească în lista de mai sus. Poate că ați putea ști despre niște remedii naturale proprii?

Vă rugăm să ne comunicați în comentarii!

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version