HomeCURIOZITATIBUNĂ! SUNT EU ANXIETATEA

BUNĂ! SUNT EU ANXIETATEA

Dar bine, sper că acum ești pregătit și pregătită să înfrunți realitatea ta și să mă asculți în sfârșit. Sper că ești pregătit și pregătită să faci față adevărului vieții tale și ție însuți așa cum ești, fără măști, fără păcăleli, victimizări… fără pretenții. Așa că, iată lucrurile așa cum sunt.
Singurul lucru pe care încerc să ți-l spun în tot acest timp este că… e timpul să evoluezi, trebuie să o faci, nu există altă cale.

Ai nevoie să creezi schimbări foarte profunde înlăuntrul tău, dintr-un anumit motiv, în realitate nu te bucuri de viața ta și nu o simți din plin. De aceea sunt aici, pentru a te ajuta să recuperezi acea plinătatea care trăiește în tine, și pentru a o realiza, va trebui să scapi de ceea ce te împiedică să o contactezi.
Sunt aici pentru a te ajuta să vezi cu precizie ceea ce te împiedică să te conectezi cu simțul vieții tale, cu pasiunea ta de a trăi, cu bucuria ta și cu adevărata ta ființă care este esența ta. De fiecare dată când voi apărea în viața ta, va fi pentru că tu însăți nu ți-ai dat seama că nu ești împlinită și fericită, așa că dacă mă întorc, nu te speria… mai bine mulțumește-mi că am venit și ascultă-mă.

Și dacă cu adevărat mă asculți, nu vei întârzia să faci schimbările pe care trebuie să le faci în viața ta, le vei face imediat, desigur, dacă vrei cu adevărat să te simți bine din nou, totul depinde de cât de mult dorești. Și știu că dorești, dar în același timp știu că vrei să continui în confortul tău și în comoditatea ta pentru că trăiești cu “ceea ce cunoști”, chiar dacă acest cunoscut îți face rău.

Preferi să continui să cauţi aprobarea şi acceptarea celorlalți, făcând până și imposibilul pentru a le atrage atenţia; căutând siguranță în alte persoane mai puţin în tine; preferi ca alţii să fie responsabili pentru persoana ta decât tu însăți, şi desigur, eu te înțeleg, cu toții am vrea înapoi în burta mamei și să nu ne mai preocupăm de nimic.

Dar… am o știre, doar intrând într-o temă te poți apropia de acea experiență. Între timp… trebuie să-ți asumi că ești responsabilă pentru tine și că doar tu mă poți auzi, și când mă asculți și eu am să văd că deja m-ai ascultat, crede-mă că voi pleca. Doar tu mă poți face să plec.

Și asta este ceva foarte important ce vreau să-ți spun, chiar o să plec imediat ce văd că faci acele schimbări în viața ta, cu adevărat, când am să văd că ești pe drumul spre evoluția ta și că ești dispusă să crești și să te recuperezi pe tine însăți. Cât timp nu o faci… aici voi fi.

În concluzie, dacă sunt astăzi aici, este pentru că ai nevoie de mine.

Ai nevoie de mine pentru a-ți modifica modul de a interpreta realitatea, ceea ce lasă-mă să-ți spun că este un pic distorsionată. Trebuie să scapi de convingerile care nu te ajută și că nimic altceva nu te limitează; trebuie să ierți toată acele supărări pe care le păstrezi vis a vis de cei dragi și să-ți recuperezi libertatea interioară.
Şi mai presus de toate, ai nevoie de mine ca să faci ceea ce-ţi place în viaţă, să fii tu însăți, şi să pierzi frica de respingere sau de abandon din partea celorlalți.

Ai nevoie de mine ca să pui limite persoanelor care te rănesc; ca să te umpli cu valoare și să înveți să spui că “nu”; ca să nu mai cerșești dragoste cui nu te merită; ca să încetezi să mai depinzi de existența partenerului tău ca să fii fericită; ca odată pentru totdeauna… să ai grijă de corpul tău!

Cum altfel ai fi fost atentă la corpul tău? Eu zic, probabil, în multe feluri, dar asta funcționează. Trebuie să-i dai mâncarea de care are nevoie, să nu-ți mai critici fizicul și să-i mulţumeşti pentru ceea ce îți dă; fă-l să transpire și să se miște, să ai hormonii la zi și să dormi orele de care ai nevoie.

De ce te exploatezi? De ce îți ceri atât de mult? Nu înțeleg de ce o faci… dacă ai de toate, ești totul, ai toată capacitatea de care ai nevoie pentru a-ți crea propria realitate, dar te tratezi ca pe propriul tău sclav, ești mult prea severă cu tine însăți… și eu sunt aici ca să îți cer pur și simplu să nu mai faci asta.

Așa că, deja știi… dacă vrei cu adevărat să plec, ia cârma tu însăți, întreabă-te ce ai făcut de te-a scos din echilibrul tău interior. Întreabă-te cu adevărat cum vrei să trăiești și luptă pentru acea viață, este viața ta, și doar tu poți decide asupra ei… dacă altora nu le place, este pentru că îi provoci și mai devreme sau mai târziu te vor urma și dacă nu… vor avea o altă oportunitate, dă-le o șansă

Singurul control pe care îl poți lua este cel al tău, dar pentru a-l recupera, va trebui să accepți că l-ai pierdut, și că m-ai lăsat să mă exprim, să ies să-ți spun cu toate acele simptome atât de oribile pe care le-am inventat, să-ți spun ceva foarte clar, dar dacă mă reprimi şi te distragi de fiecare dată când vin… nu am să pot vorbi cu tine şi voi veni mai puternică.

Aşa că data viitoare când mă vei simţi că vin, fă un salt, închide ochii… și lasă-te să simţi tot ceea ce-ţi spun, opreşte-ţi mintea rațională pentru un moment, lasă-te purtată… şi înţelege-mă. După, începe schimbarea în viața ta cu acțiuni clare și specifice, și în mai puțin timp decât îți vei da seama, voi pleca.

Sper că nu va trebui să vin de mai multe ori în viața ta, dar dacă o fac… amintește-ți că nu vreau să te rănesc, vreau doar să te ajut să-ți recuperezi propriul drum spre evoluție, drumul pe care dacă îl iei, te va face foarte fericită.

Și în final… pentru a termina, sper să mă poți vedea ca ceea ce sunt: esența ta.
Sunt tu însuți strigând la tine cu disperare să mă asculți, te rog. Așa că, Bună, eu sunt tu, vorbind cu tine din străfundul inimii tale, atingând-o cu disperare ca să-mi acorzi atenţie, ceea ce simţi tu nu este tahicardie, sunt eu, esenţa ta, care vrea să iasă de aici.

Cu dragoste, esența ta deghizată în anxietate.
@Mădălina Popa

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -