HomeCURIOZITATICUM ASCUNDE HOLLYWOODUL COȘURILE ARTISTILOR

CUM ASCUNDE HOLLYWOODUL COȘURILE ARTISTILOR

Coșurile sunt destul de neplăcute pentru oricare dintre noi, dar ele consti­tuie un dezastru daca sunteți o vedeta de la Hollywood.

Un punct mic negru de pe frunte? sau un mic coș pe obraz? Arătați-l pe marele ecran și așteptați-vă să crească până la dimensiunile unei conopide mari si urâte.

Dar când i-ați văzut ultima oară pe Julia Roberts sau pe Colin Firth cu un coș sau cu puncte negre?

Oare celebritățile nu au coșuri?

Bineînțeles că au, declara Maurice Stein, un adevărat artist în tainele machiajului de acoperire a imperfecțiunilor de la Hollywood. Ce-i deosebește de alții este faptul că ei nu pot să-și lase la vedere coșuri­ le și alte cusururi.

Stein se ocupă de mai bine de 30 de ani de machiaj la studiourile Holly­wood. Aici există câteva tehnici pe care Stein le-a aplicat celor mai costisi­toare fețe din lume.

Ce este acneea?

Mersul sub acoperire.

Vă puteți retușa în totalitate diferențele de cu­loare indiferent dacă este vorba de roz, roșu sau purpuriu, cu condiția să găsiți un fond de ten cu o concentrație mare de pigment, spune Stein.

Con­centrația normală a celor mai multe fonduri de ten este între 12 si 15 la sută.

Dacă doar privind un produs nu puteți aprecia concentrația lui reală de pigment, o puteți face prin prelevarea unei probe.

Sfatul lui Stein este să luați o picătură și să o întindeți bine pe piele. Dacă produsul este atât de dens în­ cât pielea nu se mai vede, atunci veți ști că nivelul de pigment este ridicat și veți obține cu el o bună acoperire a imperfecțiunilor pe care doriți sa le ascundeți.

Încercați tehnica de machiaj a vedetelor.

Când acopăr un coș de pe fața unui artist, folosesc două straturi de fond de ten despărțite printr-un strat generos de pudră transparentă, spune Stein. Aceasta ajută la fixarea fiecărui strat de machiaj.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -