Home CURIOZITATI AMUZANTE Ei bine, cam asa e si cu sarutu

Ei bine, cam asa e si cu sarutu

0

In mintea mea, un sărut a avut întotdeauna o eficienta asemănătoare unei faze scoase din filmul “Avatar”, si anume acea faza când “albaștrii” își conectau cozile la copacul vieții (un fel de wifi gratuit) si puteau sa vadă anumite chestii (amintiri, alte date despre alții, et cetera…) si sa se încarce cu energie pozitiva, et cetera…
Ei bine, cam așa e si cu sărutul… O prinzi pe fata (poți schimba mental, sexul personajului), iți conectezi limba cu a ei si ai toate șansele sa afli “din ea”, tot ce are legătura cu tine, cat de mult te place, cat de bine faci ceea ce faci cat ești “conectat’ cu ea, daca ești un pămpălău, daca o sa-ti șteargă nr. de telefon după sărutul ala, daca Elodia a fost omorâta de Cioaca sau nu, cum va fi vremea mâine, daca mai sta Iohannis ca președinte, TOT!!!


Si ai grija, ca daca își plimba capul după cum dictezi tu ritmul sărutului, e  “a naughty one” si vrea s-o tragi de par si sa te reinventezi la secunda când o săruți, s-o musti de gat, ca altfel se plictisește de ceea ce faci si iți da “log off”.

De-asemenea, daca respira greu si da semne ca vrea sa te împingă ca sa te oprești, înseamnă ca i-ai pătruns in alta dimensiune si ca ii vine sa rupă hainele de pe tine, deci ești pe drumul cel bun! Don’t blow it sucka’ !
Un sărut nu minte niciodată. Afli TOT ce ai nevoie din el, daca știi sa-i spargi parola.

Tu ce părere ai, ești de acord ca sărutul ne poate spune multe despre acea persoane ?

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version