HomeCURIOZITATIFilmare spectaculoasa cu soarele făcută in 300 de ore de NASA

Filmare spectaculoasa cu soarele făcută in 300 de ore de NASA

Totdeauna strălucește, întotdeauna se aprinde cu lumină și energie. În omniprezența producției solare, Pământul înoată într-un val de particule nesfârșite. De fiecare dată când jumătate din Pământ se confruntă cu Soarele, experimentăm strălucirea zilei, energia soarelui și lumina care conduce vremea, biologia și multe altele. Acest ultim videoclip realizat de observatorul NASA Solar Dynamics (SDO) este cel mai detaliat al Soarelui nostru și este complet fascinant.

 

SDO a fost lansat în 2010 pentru a monitoriza Soarele 24/7 și pentru a înțelege mai bine cum afectează Pământul nostru. Pentru a evidenția diferitele temperaturi ale materialelor solare, SDO captează imagini ale soarelui în 10 lungimi de undă diferite. Și toate aceste lungimi de undă au fost acum compilate într-un singur film.

 

Filmul de 30 de minute cuprinde chiar o coloană sonoră specială de la compozitorul german Lars Leonhard, această înregistrare oferă o nouă perspectivă reală asupra relației noastre cu marile forțe ale universului.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -