Home SATIRA Distractia, fetele si alcolul in exces

Distractia, fetele si alcolul in exces

0

Fără intenția de a jigni vreo secunda pe cineva printr-o PARERE, in accepțiunea mea, nu găsesc nimic feminin la fetele / femeile care se îmbată, indiferent de motivul „bucuriei” sau al scuzei de a avea un motiv ca sa bea pana leșina.

Nu e etic, tu ca fata / femeie sa te faci „muci”. De ce? Nu e etic pentru ca se pleacă de la prezumția ca femeia e partea frumoasa din ceea ce înseamnă “om”.

Cum sa te duci la o petrecere (repet, INDIFERENT de motivul sărbătoririi) si sa ajungi in stadiul ala de „muceala” încât sa ai hainele ude de transpirație si băutură vărsată pe tine, sa fii o potențială partenera de sex pentru niște distruși care ti-au îngrămădit niște shot-uri in stomac in timp ce-si frecau palmele pentru ce va urma…

Sa zicem ca bărbatul e din topor si e acceptabil sa se „muceasca” cum e acceptabil ca el sa care o greutate când e cu femeia lângă el si sa nu o lase pe ea sa facă asta. E vorba de un principiu aici.

Nu zice nimeni sa nu bei alcool ca femeie si sa te amețești puțin, sa te distrezi si sa simți momentul alături de prieteni / cei dragi, însă ca sa te faci lemn si sa ai machiajul ala întins pe toata fata si după aia sa ai pretenția sa fii tratata ca o lady in societate, înseamnă sa forțezi oleacă mana sortii..

Nu vreau exemple de englezoaice, norvegience si rusoaice care se fac praștie mereu, pentru ca nu înseamnă ca daca exista dobitoci MULTI pe planeta asta, trebuie sa ne găsim si noi o scuza sa ne exteriorizam viciile ca ei..

Plec de la prezumția ca E BINE SA TII MINTE ce ai făcut la o petrecere, tocmai pentru faptul de a putea pune o amintire frumoasa de-o parte. Nu știu ce amintire ar putea fi aia in care bei ca sa iți dai întâlnire cu coma si sa te trezești in patul unor laketi, cu chiloțeii atârnând de lustra, cu voma lângă tine si durerea de cap, plus interpretarea de Oscar când ieși pe ușa si dai ochii cu soarele in plina mahmureala, de zici ca tu ești mama lu’ Dracula si simți ca te topești din cauza soarelui..
Am văzut mult prea multe efecte ale beției la femei in anii mulți de munca in cluburi.. Cunosc toate etapele in care ajung astfel de fete / femei, când dau de beție. După aia, le pare rău. La ce dracu’ iți mai pare rău daca te-ai lăsat dusa de val si ti-ai mânjit acea imagine cu care mereu te-ai lăudat in societate, ca e de neclintit?!? 
Asta înseamnă distracție? Asta înseamnă sa fii pe val si sa fii „cool”? Sunt multe alte moduri mai frumoase de a petrece decât sa te joci cu sănătatea si cu puterea de a-ti crea amintiri frumoase pe care sa POTI sa le ti minte toata viată. 
Nu generalizez, dar vad cum creste nr. fetelor care se si lauda ca vine weekend-ul si se vor face carpete. E alarmant daca ele vor sa le fie egale bărbaților întrutotul. 
Toata chestia asta, e similara cu cea in care unele fete folosesc des cuvântul „pul*” ca sa arate ca ele au un miserupism debordant si ca așa se va observa ca ele nu-s ca majoritatea oamenilor ci ca au un cod de bare invizibil in spatele gatului, care sa denote originalitatea.
Unde e frumusețea aia feminina?!? Unde naiba a dispărut?!?

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version