Home SATIRA In ziua de azi, in secolul asta nebun si al nimanui

In ziua de azi, in secolul asta nebun si al nimanui

0

In ziua de azi, in secolul asta nebun si al nimănui, oamenii pot distorsiona realitatea in felurite moduri, impulsionați de superficialitatea cu care a venit la pachet secolul asta. De exemplu: Daca azi dai cuiva “Buna ziua” fără vreun motiv, unei persoane pe care nu o cunoști, e posibil sa creadă ca ai probleme la cap.

Garantat, daca o saluți si a 2-a zi. Riști doar sa primești o grimasa încruntata din partea persoanei, sau chiar un “Da’ tu cine dracu’ ești de mă tot saluți? Ce vrei de la mine?”, nici măcar un zâmbet din adânca mărinimie a complezentei..

Daca zâmbești unei fete fără sa o cunoști, din start își strânge picioarele pentru ca știe ca vrei sa-i ataci zona care se afla in război cu soarele si orice alta forma de lumina existenta. Chiar daca nenorocitul (amaratul) ala de zâmbet era unul sincer si bazat pe niciun gând ascuns (secolul asta pervers, nu ne lasă sa admitem ca mai exista si oameni care chiar nu fac totul pentru sex sau bani, ci din suflet sincer). Daca mergi la o cafenea, zilnic si acolo lucrează o fata care-ti place si pur si simplu vrei sa te afli in prezenta ei fără sa iți dorești sa știi culoarea chiloțeilor ei si după atâtea episoade de prezenta poate ii dai si o floare, ai toate șansele sa-ti muleze o palma peste vreun ochi cu viteza de peste 5G, care sa te facă sa iți dai seama ca rapiditatea cu care tu încercai sa închizi din reflex ochiul pentru a-l proteja de furia nebunei, e egala cu viteza cu care melcul ar reuși sa ajungă din Constanta in București.. Ai încă o șansa. Dar nu ca sa te creadă romantic, ci un “stalker”. Nenorocitul e!!! Cum ai putut?!?

Daca tu (majoritar, nu la general), fato, primești un like de la un băiat, din start nu-l vei considera un simplu like ci cu siguranța îl vei interpreta ca fiind o invitație la un sex sălbatic cu unu’ care a făcut credit in banca sa-si ia un bemve si sa-ti îndese minionul in pârțile fătătoare, ție si poate altor fete care se bucura ca nu plătesc intrarea in club in weekend. Când el săracu poate chiar iți admira culoarea parului (ca te prinde) sau mimica feței in acea poza.

NU ! NU mi s-au întâmplat mie lucrurile astea, dar in multe cazuri e foarte interesant cate lucruri poți observa la unii oameni care trec pe lângă tine, când tu stai pe o banca in parc, sau când aștepți sa intri undeva.. Si poate vezi ca o fata se aranjează de 3 ori înainte sa treacă un băiat pe lângă ea.. Iar daca el nu o remarca, face ea ceva ca el sa se uite la ea si la fundul ei.

Ciudata rău realitatea asta.. Si mai ciudata este pentru ca oamenii o fac așa, in loc sa ia pur si simplu ceea ce trebuie din ea sau sa… INTREBE care e treaba.

Nu degeaba tânjesc la cabana aia din munți, unde am sa fug într-o zi cu soare si cocoși care nu dau alarma cum fac in mod obișnuit, pentru sa se vor ocupa de găinile lor cu noi poziții…

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version