HomeSATIRAOmenia, bunul simt, respectul si caracterul

Omenia, bunul simt, respectul si caracterul

E plin de fetze frumoase in jur, de corpuri lucrate, de zambete sexy si gata sa te arunce pe pat, de haine de firma si incaltaminte de colectie, de coafuri-traznet, de danturi perfecte si de atitudini copiate de prin filme..
Dar nu mai vad unde e originalitatea, unde sunt sentimentele, unde sunt omenia si sinceritatea, unde sunt zambetele care nu au ca scop sa te atraga in cursa, unde sunt atitudinea si actiunile de Barbati cu “b” mare si unde sunt fetele/femeile care stiu sa spuna “NU” unora care cred ca pot conduce lumea daca isi aranjeaza dintii, unghiile, parul si sprancenele, petrecand mai mult timp la saloane decat ele, dar si la sala pentru a-si lucra doar abdomenul si bratele, uitand de picioare, acei barbati care dau incalzirea in scaune mai tare cand afara ninge, pentru a le impresiona pe ele si pentru a le arata cat de potenti financiar sunt ei, cand incolo, stau cu chirie si casco-ul pentru masinile astea, nu e decat un mit pentru saracutele masini.
Unde sunt intentiile sincere dintre baieti si fete, unde sunt intentiile sincere care nu asteapta nimic in schimb..
Unde au disparut dorinta de a zambi fara vreun interes, dorinta de a ajuta un om fara sa scoti ceva de pe urma lui…?!?
S-a umplut de “frumusete” artificiala, copiata din filmele hollywoodiene, s-a umplut de ignoranta si aroganta, s-a umplut de oameni cu “o” mic, s-a umplut de oamenire vor totul intr-o zi, fara sa munceasca si sa traga tare pana la capatul puterilor. S-a umplut de oameni care traiesc pt a dori sa nu munceasca o zi in viata lor si astfel sa nu aiba principiile create de “greu”, pe care sa le transmita mai departe copiiilor lor si astfel astia sa nu mai muleze masinile de lux ale parintilor pe ori si ce copac sau stalp.
S-a umplut de oameni goi. Dar “frumosi” artificial.
S-a umplut de goliciune in creier, s-a umplut de nopti nesemnificative, consumate in hoteluri de unde nici macar nu ramai cu amintiri frumoase ci chiar cu regrete ce ii bantuie pana se intrec ridurile pe fetzele lor.
S-a umplut de oameni care vor sa ploua cu bani si totusi indiferent cati bani ar strange, tot sa nu inteleaga despre ce e viata in sinea ei. Sufletele sunt pe locul 2, banii sunt pe 1.
Omenia, bunul simt, respectul si caracterul, se mai gasesc doar in dictionar. Afara din el, cuvintele astea nu mai sunt reprezentate de nimic si nimeni, majoritar.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -