HomeSATIRASe aude vara! E la un fir de nisip distanta!

Se aude vara! E la un fir de nisip distanta!

Marea e agitata.. Am văzut-o azi in drumul meu zilnic pe lângă ea.. In timp ce conduceam, mai aruncam un ochi la ea si parca mereu îmi făcea cu ochiul, îndemnându-mă sa nu fiu gelos pentru ca va trebui sa o împart si cu alți oameni pentru câteva luni… Pare nerăbdătoare sa asiste încă un sezon estival, împreuna cu fiecare răsărit si apus de soare, la o noua serie de aventuri, secrete, întâlniri, cuceriri, dezamăgiri, certuri, despărțiri, înșelătorii, iubire, regrete, promisiuni, decese, mesaje, beții, săruturi, gelozii, violente, prietenii, zile ploioase si castele de nisip.. 

Tot ea, marea, va ascunde in ea zeci – sute – mii de intimități, atingeri, pasiuni, dureri si satisfacții nebănuite, atât carnale cat si mentale! 
De când lumea, marea ascunde un carusel de întâmplări fără sfârșit si fără sonor. Nu iți răspunde niciodată înapoi si nu zice nimănui prin ce-a trecut. 
Pe lângă munte, îmi place si marea. Are magia ei. Nu exista om sa nu cada pe gânduri când se uita la mare, la linia de la orizont, care face marea sa se înfrățească cu cerul! Amintirile făcute la mare, rămân cel mai adânc înrădăcinate in mintea omului!
O magie fără sfârșit! 
Ești pregătit/a sa dai ochii cu marea, răsăritul si apusul soarelui, toate dintr-o noua vara din viată ta???

 

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -