HomeSATIRATaximetriștii din București nu au niciodată mărunt pentru rest

Taximetriștii din București nu au niciodată mărunt pentru rest

Nu merg foarte des cu taxiul, dar de trei patru ori pe luna tot merg, din graba, nevoie sau din simpla dorința de a nu merge cu mașina personala.

Pana acum, in cinci ani de zile am dat peste doi sau trei taximetriști care au avut mărunt (bancnote de 1 leu), consider ca nu sunt obligat sa dau spanga, cu toate ca mereu las cel puțin 2 lei, dar am lăsat atât cat am considerat, ținând cont si de felul in care s-a comportat si de cum a condus. In rest cursa face 11 lei nu are sa iți dea rest, daca ai tu e bine daca nu iți da el rest cum are, adică de la 5 lei in sus, deci ești nevoit sa lași 4 lei. Nu este vorba de suma ca este mare sau mica, dar eu plătesc serviciul, care conform aparatului este de 11 lei.

M-am saturat de taximetriștii care înjura, conduc extrem de agresiv, vorbesc in permanent la telefon (cu căștile la urechi, dar tot nu mi se pare ok), iar la sfârșit sunt obligat sa las spaga cat vrea el. Nu se face așa, nu este normal si este numai vina noastră ca s-a ajuns atât de departe.

Așa ca eu am luat atitudine, când ii vad ca vorbesc la telefon, le spun, ori termini conversația ori tragi pe dreapta sa cobor, de fiecare data am grija sa am mărunt la mine si sa las spaga atât cat doresc, iar atunci când conduc agresiv le spun direct sa tragă pe dreapta si cobor fără nicio explicație.

Ca sa nu fiu înțeles greșit, am dat si peste taximetriști exemplari, dar din păcate sunt prea putini.

Tu ce părere ai ?

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -