HomeStil de viataSPORT SI SANATATECum sa scapi de durerea de cap in 5 minute fara pastille

Cum sa scapi de durerea de cap in 5 minute fara pastille

Când aveți o durere de cap și pilula de care aveți nevoie nu este la îndemână, situația pare fără speranță. Dar nu este așa. Există o modalitate științifică de a scăpa de o durere de cap numită presopunctura.

Astăzi vă vom spune despre această tehnică care elimină o durere de cap eficient și rapid.

Presopunctura este un fel de masaj, a cărui eficacitate este confirmată de numeroase studii științifice. Prin natura sa, este o formă de acupunctură și reflexoterapie, dar nu necesită cunoștințe medicale speciale.

Cum să masați punctele de acupressură

În primul rând, luați o poziție confortabilă și relaxați-vă. Masajul nu durează mult: de la 30 de secunde la 1 minut în medie.

Masați un punct cu presiuni ușoare sau mișcări circulare. De obicei, durerea de cap dispare în timpul masajului sau 5-10 minute după aceea.

Există 6 puncte principale pentru a scăpa de o durere de cap

Punctul celui de-al treilea ochi, sau Yintang, este situat între sprâncene în locul în care podul nasului trece în frunte. Acest punct este de asemenea responsabil pentru îndepărtarea oboselii ochilor.

Aceste puncte simetrice sunt situate la baza marginii interioare a sprâncenelor. Masajul din această zonă, de asemenea, ameliorează un nas care curge și îmbunătățește acuitatea vizuală. Masați timp de 1 minut prin presare sau mișcări circulare.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -