Home Stil de viata Moda CUREAUA BĂRBĂTEASCĂ, MASCULINITATE ȘI ELEGANȚĂ

CUREAUA BĂRBĂTEASCĂ, MASCULINITATE ȘI ELEGANȚĂ

0

Existența curelei, încă din Epoca Bronzului, confecționată din fâșii lungi din piele de animale sau din scoarța copacilor, dovedește că omul a inventat și purtat cureaua în primul rând datorită utilității acesteia de a susține pantalonii pe talie.

   Din Epoca Bronzului de-a lungul existenței acesteia și datorită designerilor cureaua a suferit diferite modificări  de formă și stil, pentru ca noi să putem purta cureaua ca pe un accesoriu care conferă un plus de elegantă ținutei noastre, dincolo de utilitatea acesteia.

   Astăzi curelele sunt confecționate din diferite materiale: piele, material textil, plastic, poliuretan ș.a.

   Varietatea de culori, modul de închidere, materialele din care sunt confecționate atât cataramele dar și cureaua în sine ne dă posibilitatea s-o asortăm  atât unei ținute de zi cât și uneia de seară. În orice sezon, indiferent dacă  alegem să purtăm blugi sau pantaloni clasici cureaua – întotdeauna la modă! completează și decorează ținuta noastră.

   Cureaua bărbătească a devenit un accesoriu indispensabil indiferent dacă o purtăm pentru utilitatea ei sau ca accesoriu. Cureaua este cadoul perfect pentru ai răsfăța pe cei apropiați și dragi nouă.

   Un accesoriu care nu poate să lipsească din garderoba oricărui bărbat, cureaua de culoare neagră o putem asorta aproape oricărei ținute. Pentru o ținută perfectă putem asorta cureaua cu pantofii, astfel look-ul nostru capătă eleganța care ne scoate în evidență în mod plăcut.

   Bărbații poartă cureaua pe partea stângă, astfel capătul se introduce prin prima gaică din partea stângă, trecem capătul acesteia prin toate găicile pantalonului până când capătul ajunge in partea opusă. Catarama curelei rămane în partea stângă iar capătul care se introduce în cataramă pe partea dreaptă. 

   Indiferent de stilul adoptat putem purta cureaua în foarte multe combinații pentru a pune în valoare îmbrăcămintea aleasă indiferent de stil: casual, clasic sau gală.

Articol original: DO&DO haine online pentru barbati.

NO COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version