HomeStil de viataSPORT SI SANATATETop 5 plante care te ajuta sa dormi mai bine, perfecte pentru...

Top 5 plante care te ajuta sa dormi mai bine, perfecte pentru dormitor

 Planta Șarpelui (Snake Plant)

Planta șarpelui eliberează de asemenea oxigen pe timpul nopții și reduce durerile de cap, ajutând tot odată persoanele cu probleme respiratorii. Potrivit lui David Wolfe:

“Planta Șarpelui este o specie de plante cu flori din familia Asparagaceae, nativ din Africa de Vest. S-a dovedit a fi extrem de eficientă în tratarea durerii de cap, iritații ale ochilor și problemelor respiratorii. Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a crește nivelul de energie. “

Edera (ENGLISH IVY)

Edera este cea mai puternic planta de curățare a aerului, ajută persoanele cu astm și alergii. Potrivit The Soul Hearty:

“Edera engleză este listată de către NASA ca fiind cea mai puternica planta cu capacitați de curățare a aerului, cea mai buna planta pe care o poți avea in casa ta. Acesta reduce mucegaiul din aer cu până la 94%, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele cu probleme respiratorii, cum ar fi astmul și alergiile. Aceasta planta este un “must-have”! “

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

  1. Foarte interesant, nu stiam de aceste plante si nici de efectul lor benefic. Voi incerca sa cumpar unele din ele, mai ales Edera pentru proprietatile sale benefice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -