Home Stil de viata SPORT SI SANATATE Top 5 plante care te ajuta sa dormi mai bine, perfecte pentru...

Top 5 plante care te ajuta sa dormi mai bine, perfecte pentru dormitor

1

 Planta Șarpelui (Snake Plant)

Planta șarpelui eliberează de asemenea oxigen pe timpul nopții și reduce durerile de cap, ajutând tot odată persoanele cu probleme respiratorii. Potrivit lui David Wolfe:

“Planta Șarpelui este o specie de plante cu flori din familia Asparagaceae, nativ din Africa de Vest. S-a dovedit a fi extrem de eficientă în tratarea durerii de cap, iritații ale ochilor și problemelor respiratorii. Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a crește nivelul de energie. “

Edera (ENGLISH IVY)

Edera este cea mai puternic planta de curățare a aerului, ajută persoanele cu astm și alergii. Potrivit The Soul Hearty:

“Edera engleză este listată de către NASA ca fiind cea mai puternica planta cu capacitați de curățare a aerului, cea mai buna planta pe care o poți avea in casa ta. Acesta reduce mucegaiul din aer cu până la 94%, ceea ce este deosebit de important pentru persoanele cu probleme respiratorii, cum ar fi astmul și alergiile. Aceasta planta este un “must-have”! “

1 COMMENT

  1. Foarte interesant, nu stiam de aceste plante si nici de efectul lor benefic. Voi incerca sa cumpar unele din ele, mai ales Edera pentru proprietatile sale benefice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Exit mobile version