Termeni si conditii de utilizare

Documentul de față stabilește termenii și condițiile care reglementează utilizarea site-ului nauticpro.ro. Folosirea site-ului implică atât acceptarea acestor reguli, cât și asumarea tuturor consecințelor care decurg din acceptarea acestora.

Site-ul nauticpro.ro și creatorii săi vor fi în continuare denumiți NauticPro.

Se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului. Ne asumăm dreptul de a aduce modificări documentului de față fără nicio altă notificare prealabilă.

Acces

Termenul utilizator denotă orice persoană fizică sau juridică care accesează site-ul. Înregistrarea pe site este liberă și gratuită.

 

Drepturi de autor, marcă și proprietate intelectuală

Accesul la site-ul Nauticpro.ro este liber iar NauticPro autorizează utilizatorii săi să vizualizeze, transmită și să imprime conținutul acestuia doar în scopuri personale și necomerciale.

Conținutul acestui site (textele, grafica, sunetele, imaginile, logo-urile și orice alte materiale prezente aici) este protejat de legea dreptului de autor și este proprietatea NauticPro sau a partenerilor săi. De asemenea dreptul de copyright pentru textele și imaginile existente pe acest site este deținut de NauticPro.

Materialele de pe acest site pot fi reproduse parțial sau integral doar cu citarea sursei și pot fi modificate doar de către moderatori și de autorii săi direcți, utilizatorii înregistrați ai site-ului.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea, revinderea sau exploatarea materialelor puse la dispoziție de NauticPro prin intermediul site-ului într-un mod care nu respectă legislația românească în materie de drepturi de autor și proprietate intelectuală, implică răspunderea civilă sau penală a utilizatorului pentru astfel de acțiuni, fără nici un fel de răspundere din partea NauticPro.

De asemenea folosirea fără acordul NauticPro a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Informațiile care nu dețin caracter personal, introduse de către utilizatorii înregistrați ai site-ului, sunt analizate de către NauticPro pentru a verifica conformitatea acestora cu regulile site-ului. Dacă sunt conforme, aceste informații vor fi publicate pe site, devenind astfel proprietatea NauticPro și prin urmare supuse termenilor și condițiilor de față.

 

Disponibilitatea serviciului

NauticPro își rezervă dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziție prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă.

De asemenea NauticPro nu este răspunzătoare față de utilizator, orice terță persoană fizică sau juridică sau instituție pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

NauticPro poate schimba în orice moment condițiile de folosire a site-ului. Noile condiții devin valabile în momentul în care au fost publicate pe site și nu au caracter retroactiv.

 

Limitarea răspunderii

NauticPro își rezervă dreptul de a nu publica opiniile care contravin termenilor și condițiilor de utilizare sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

NauticPro nu își asumă nici o răspundere asupra folosirii conținutului site-ului, prin reproducere parțială sau totală, de către utilizatorii săi în afara acestuia.

De asemenea NauticPro nu își asumă nici o răspundere pentru relațiile dintre utilizatorii înregistrați sau nu ai site-ului. NauticPro nu va fi responsabilă în fața nici unei persoane fizice sau juridice care se bazează pe informații sau opinii neconforme din sau despre acest site. În aceeași măsură, NauticPro nu se va declara responsabilă pentru nici un fel de prejudiciu adus direct, indirect, accidental sau nu ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site, orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.

NauticPro nu își asumă nici o răspundere pentru pierderile de informații cauzate de bug-uri sau erori ale programului cu care este conceput și găzduit site-ul, nici pentru bug-urile în securitatea serverului care îl găzduiește.

NauticPro nu își asumă nicio răspundere pentru daunele morale, materiale sau de orice alt fel cauzate de distribuirea postărilor pe alte site-uri sau platforme, aceasta revenind în exclusivitate utilizatorului site-ului.

În ceea ce privește secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale utilizatorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Dacă se consideră că orice material pus la dispoziție pe site, postat de NauticPro, de către terți sau utilizatori, nu respectă drepturile de copyright sau orice alte drepturi, este necesară semnalarea acestei situații prin formularul de Contact

 

Legislație aplicabilă și jurisdicție

Acești Termeni și condiții de utilizare și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din România. Instanțele competente din România vor avea jurisdicție exclusivă asupra oricăror și tuturor disputelor ce pot apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legatură cu prevederile Termenilor și condițiilor de utilizare și/sau conținutul site-ului sau în cazul disputelor în care acești Termeni și condiții de utilizare și/sau acest site vor fi considerate fapte relevante pentru astfel de dispute.

 

Confidențialitate și date cu caracter personal

Datele cu caracter personal puse la dispoziția site-ului NauticPro contact pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate de legile în vigoare în România. NauticPro nu publică adresa de e-mail a utilizatorilor și nu o dezvăluie unor terțe părți decât dacă acestea se află între partenerii agreați în mod explicit sau în cazul în care acest lucru este necesar pentru a respecta legea și/sau procedurile judiciare.

NauticPro nu își asumă nici un fel de responsabilitate pentru situațiile în care utilizatorul își publică adresa sau orice alte date personale, din proprie inițiativă, într-un mesaj public, pe oricare dintre paginile NauticPro.

Site-ul nauticpro.ro poate prezenta reclame și legături către pagini ale unor terțe părți, inclusiv parteneri, furnizori de publicitate sau sponsori. Informațiile furnizate unor pagini externe nu se află sub controlul NauticPro și orice publicare a unor date personale pe alte pagini de pe Internet se face pe proprie răspundere.

Fiind de acord cu acești termeni și condiții, utilizatorul își asumă în totalitate riscurile derivate.