HomeZona ITNOUTATI SI RECENZIIHP a lansat cea mai mica stație de lucru (Workstation)

HP a lansat cea mai mica stație de lucru (Workstation)

In mod tradițional, Workstation-ul este mare si greoi, dar devin din ce în ce mai mici, și cele mai recente eforturi făcute de HP în acest domeniu au dus la o compactare enorma.

Arata mai mult ca un PC pentru acasă, a treia generație HP Z2 Mini stații de lucru (Workstation) oferă o mulțime de putere în interiorul unei incinte care măsoară 215mm pe 58mm, cu 90% mai mica fata de cele clasice.

Conceput pentru utilizatorii de CAD care doresc o soluție mai elegantă pentru biroul lor. Dispozitivul poate fi ascuns și montat sub birou, sau în spatele unui monitor, Z2 Mini G3 oferă procesoare Intel Xeon și grafică Nvidia Quadro M620 .

shfh49ungt98bjvv6dr7lo-650-80

Acesta poate fi configurat cu Windows 10 Pro sau Linux, Hp susține ca Z2 Mini este de doua ori mai puternic fata de orice alt mini PC de pe piața la ora actuala, si de asemenea vine cu suport pentru șase monitoare.

În ceea ce privește securitatea, veți obține HP SureStart ce furnizează o securitate avansata a BIOS-ul și Kensington ce permite fixarea dispozitivul (astfel încât să nu poată fi deschis).

HP a adus de asemenea îmbunătățiri asupra sistemului de răcire a stație de lucru, folosind ventilatoare personalizate ce îl face mult mai silențios. Deci nu numai ca este o unitate compacta dar nici nu ii vei auzi.

Jeff Wood, vice-președinte si director general a comentat: “HP a redefinit stația de lucru în 2009, odată cu introducerea seriei HP Z, iar acum este din nou lider al categoriei cu noul Z2 Mini, combinația perfecta de eficiență a spațiului, eleganță și putere pentru clienții și partenerii noștri “.

RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -