HomeStil de viataSPORT SI SANATATE7 Exerciții care vă vor transforma întregul corp în doar 4 săptămâni

7 Exerciții care vă vor transforma întregul corp în doar 4 săptămâni

Am găsit un set de exerciții care îți vor transforma complet corpul în doar 4 săptămâni. Nu va trebui să cheltui bani pentru a merge la sală și echipamente speciale – voința și 10 minute pe zi sunt tot ce ai nevoie.

Plank (scandura)

Cum se face: Plank-ul este un exercitiu izometric (static) unde regula este de a ține corpul corect. Urmeaza exemplul de mai sus: păstreaza spatele și picioarele drepte, fără a cădea sau a te arcui.

Rezultate: Dacă se face corect, exercițiul funcționează pentru abdomen, spate, fese, picioare și brațe. De asemenea, îmbunătățește postura și tonusul muscular general.

Flotari

 

Cum se face: poziția inițială este plank-ul cu brațe drepte. De acolo, cobori cât de mult poți. Asigura-te că spatele, pelvisul și picioarele formează o linie dreaptă. Apoi revii încet la poziția inițială.

Rezultate: antreneaza pieptul, brațele și mușchii abdominali.

Antrenament pentru coapse si fese:

Cum se face: Stai in genunchi si maini și întinde piciorul stâng și brațul drept într-o linie dreaptă. Apoi le îndoi încet și atingi cotul drept de genunchiul stâng. Îndreapta din nou, apoi schimba brațul și piciorul.

Rezultate: Bune pentru mușchii torsului și a șoldului. De asemenea, intareste majoritatea muschilor spatelui, feselor si taliei.

RELATED ARTICLES

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Similare

- Advertisment -